Selecteer een pagina

Bedrijfsgegevens

GIDZ uitgeverij
Delistraat 3
2022 ZC  Haarlem

KvK 3429013 te Amsterdam
BTWnr: NL 818819029 B01
IBAN: NL60TRIO0338595597
BIC: TRIONL2U

U ontvangt per email een bevestiging van de door u geplaatste bestelling met de betalingsgegevens voor de levering van het boek, digitaal of in druk. Indien een boek niet voorradig is krijgt u hiervan meteen  bericht. Een besteld boek wordt pas na betaling uitgeleverd. Op uw rekening vindt u het 6% BTW bedrag terug. Heeft u een digitale versie besteld dan ontvangt u van ons per mail binnen 2 werkdagen de PDF als download. Een gedrukt boek, een papieren versie, wordt per reguliere post naar het door u opgegeven adres gestuurd. Hiervoor worden verzendkosten in rekening gebracht, voor Nederland € 4,–   en voor België € 6,–. Bij bestellingen vanaf € 75,– worden geen verzendkosten in rekening gebracht. De levertijd van een gedrukt boek bedraagt maximaal 5 werkdagen. U kunt de boeken ook bestellen bij de boekhandel en daar afhalen.

Mocht er iets mankeren aan het aan u geleverde product, dan dient u dit binnen 1 week na  ontvangst schriftelijk, duidelijk omschreven en zo mogelijk met een foto van de klacht aan ons te melden. In overleg zoeken we dan naar een passende oplossing.

Op digitale boeken is geen retourrecht van toepassing. Geleverde boeken in PDF- formaat worden niet teruggenomen. Voor boeken in drukvorm geldt een zichttermijn van 14 kalenderdagen na ontvangst van uw bestelling. Mocht het zo zijn dat het geleverde product niet voldoet aan uw verwachtingen, dan kunt u het papieren boek binnen deze termijn onbeschadigd en deugdelijk verpakt aan ons terug sturen. Vergeet niet uw factuur bij te sluiten. De kosten voor de retourzendingen zijn geheel voor uw rekening en worden niet vergoed. Wij accepteren alleen retouren van boeken die in onbeschadigde staat door ons worden ontvangen. GIDZ uitgeverij zal binnen 14 dagen het door u betaalde factuurbedrag terugstorten op uw rekening. De totale aansprakelijkheid van uitgeverij GIDZ  beperkt zich tot vergoeding van het aankoopbedrag.

Als u zich aanmeld voor onze nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van al onze activiteiten.