Publicaties GIDZ

 

GIDZ heeft zich gespecialiseerd in het op slow en sensitieve wijze uitvoeren van beeldend onderzoek en het maken beeldverhalen (foto-essays, blogs en publicaties) over sociaal-culturele en ruimtelijke fenomenen, tuin en landschap, eco-design en kunst. Autonoom fotowerk van Dennis Moet is / wordt regelmatig opgenomen in (vak)bladen en exposities in binnen- en buitenland. De door hem over de jaren in samenwerking met partners gemaakte publicaties zijn onderstaand weergegeven.
Wilt u meer weten over de mogelijkheden of heeft u een concreet idee voor een beeldend onderzoek en/of het maken van een beeldverhaal neem dan contact op met Dennis Moet van studio GIDZ via het contactformulier.   

De bedrijfsgegevens en de algemene voorwaarden van GIDZ wat betreft het leveren van publicaties vindt u hier.

 

Het ontsluiten en delen van passies, verhalen, kennis, ervaringen en netwerkcontacten is essentieel om met en van elkaar te leren en duurzame ontwikkelingen voortdurend op een hoger niveau te brengen. Dit is waarom Dennis Moet van GIDZ groot belang hecht aan het geven van lezingen, deelname aan debatten en onderwijsactiviteiten. Persoonlijke fascinaties en inspiraties worden op pinterest getoond. Op deze site bij blog wordt regelmatig in woord en beeld verslag gedaan van bijgewoonde lezingen, veldwerk en lopend beeldend onderzoek.